开启辅助访问 切换到宽版

北美户外俱乐部

热搜: 活动 交友
楼主: lulululu

雪鞋Brew Hut火锅2天backpacking(下周末,Jan12-13,2013)

扫一扫,手机访问本帖
robin
报名1人,开车。

Thank Robin, we really need you as a driver :lol:
马赛克
很久没到山里住了,心里想得紧。可是这一次我不得不退出了。

因为我17号要回国,手头的工程必须在15号之前结束,尽管我十分努力,还是无法腾出这两天时间。。。。。 :cry:

只好祝各位玩得开心。等我3月份回来了再和大家一起走咯。

no problem, you have a great weekend!
alanhsieh
LuLu 前輩好
我是alan, 已報名潘博士星期天St. Mark's 的Trail
但很想參加雪鞋Brew Hut火锅2天backpacking之行程
是否還有名額 (Carpool)?

謝謝

sorry, it's  9 ppl now, we do not have extra carpool space, unless we have one more driver.

现在有:

lulu & 00
Jen 2ppl
麦芒
explorer
Cowboy
Robin
Angelbella
robin
报名1人,开车。

Robin, I hope I have the time to read a book before this trip, so that we may share the reading perspective.  looking forward to learn something from you 8)
lulululu
[quote]Angelbella
Lulu, count me in please, need car pool - meet you at St. David United Church 停车场.

Thanks

I can bring a pair of hiking poles for you if you still haven't found yours yet.[/quote]

謝謝 Lulu for your kindness.  I would love to take a rain check for next trip, if that's all right. I already have a pair borrow from a friend for this trip.   :cheers:
周末气温很低,大家做好防寒准备,木屋有烧柴的炉子不会太冷,行走时因在运动也不会冷,但hiking中停歇休息时,要注意加衣服,请带保暖衣服手套帽子等,请装包时要对照查看装备清单

****请每位队友把下面链接里的路线描述都仔细看一下:****
http://www.ubc-voc.com/wiki/Roe_Creek_Ski_Route

有对讲机的同学也请充好电带上
準備了for 火鍋: 兩束西洋菜, 兩束菠菜, 白蘑菇, 兩包牛肉(1 lb ea),一包蝦(1 lb),一罐氣. plus 我的午餐和早餐和其他野營用品清單是有點太沉重了。也許我需要幫助, 會有人幫我分擔一些火鍋食物帶去小屋嗎? 如果過重,一些食物也可以留在車裡? 謝謝啦.
Angelbella
準備了for 火鍋: 兩束西洋菜, 兩束菠菜, 白蘑菇, 兩包牛肉(1 lb ea),一包蝦(1 lb),一罐氣. plus 我的午餐和早餐和其他野營用品清單是有點太沉重了。也許我需要幫助, 會有人幫我分擔一些火鍋食物帶去小屋嗎? 如果過重,一些食物也可以留在車裡? 謝謝啦.

:)
Angelbella

Leave all shrimp & 1 pack of beef at home, leave some veg at home as well. You are too light/small to carry the big load.  

Btw: make sure the veg you bring is clean as we have melt snow for water-:)

Thanks MM
谁能带火锅用的汤勺和漏勺?T han k s
明天6:00准时到教堂集合,明天见!

[其它]

有漏勺一个加一包蔬菜面 两豆泡,无薯丝
我带一个汤勺和一个漏勺。第一次在山上过夜,今天晚上可能兴奋的睡不好了。明天早上见。
祝同学们火锅愉快哈! :aa10:

:)[/quote]

00大哥,非常謝謝你! 你可能有更重要的工作要做,開路lol。
lulululu

Leave all shrimp & 1 pack of beef at home, leave some veg at home as well. You are too light/small to carry the big load.  

Btw: make sure the veg you bring is clean as we have melt snow for water-:)

Thanks MM[/quote]

謝謝 :r:
getting to bed is not a problem, falling in sleep is a problem.  so excited :ku: :ku:
Angelbella
[quote]00

:)[/quote]

00大哥,非常謝謝你! 你可能有更重要的工作要做,開路lol。[/quote]

帮我背包?我给你做好吃的(翠花排骨和馍馍) :)
Started from Cat Ski operation,All of us made to the hut around 5pm, have to break trail all the way from 8.3km.
lulululu
Started from Cat Ski operation,All of us made to the hut around 5pm, have to break trail all the way from 8.3km.

有3G信号可以上网?
刚刚发另外一个帖子的时候心说Lulu他们火锅不知道吃完了没有 :wink:

enjoy the trip