开启辅助访问 切换到宽版

北美户外俱乐部

热搜: 活动 交友

Dec 26-27 Manning Park overnight XC Skiing

扫一扫,手机访问本帖
4 spots

1. Reserved給和我常行的女人
2. Reserved
3. Reserved
4. Reserved

條件:
Welcome advanced beginners
Must ski with me before no exception
If you have skied with me but I don't want you to join...
You know the spot is Reserved but not for you.
Don't response because I wait for my friends to enroll.
I've called them and they will reply within 5 minutes.
Advanced Beginners = 高級小豬
我說你是高級小豬,那你便是。
這是我在2014攪笑召集。
大家一定猜到我的女人是小C了。
召集是真的
4個位置內定了是真的
活動也是真的,

請不要報名喇。

祝大家有一個歡笑聖誕節。
新一年的召集不會這麼攪笑。
ALEXYIM
召集是真的
4個位置內定了是真的
活動也是真的,......

:qb:  :sm51:
明年我也要争取成为被ALEX承认的高级小猪!

祝神仙侠侣节日快乐,也祝已经长成的高级小猪们节日快乐,享受飞翔的圣诞节!
麦芒
明年我也要争取成为被ALEX承认的高级小猪!

祝神仙侠侣节日快乐,也祝已经长成的高级小猪们节日快乐,享受飞翔的圣诞节!

Welcome back! :wel:   
明年的同樂營,第一個名額就是留給你。